MikLtd

МИК-БГ няма да прекратява трудови договори на своите служители във връзка с въведеното извънредно положение зарари разпространението на COVID-19

МИК-БГ няма да прекратява трудови договори на своите служители във връзка с въведеното извънредно положение заради разпространението на COVID-19, освен ако не е по тяхно желание. Сферата на производство на облекла се води по предварително планиран график и МИК-БГ не възнамерява да разпуска своите служители в отпуск – платен или неплатен. МИК-БГ спазва стриктно указанията и мерките за превенция на разпространение на заразата COVID-19. МИК-БГ осъществява дезинфекция на своите офиси и работни помещения по график, 5 пъти дневно. Фирма МИК-БГ е предоставила предпазни маски и антибактериални почистващи препарати и гелове за ръце. Всички служители спазват дистанция един от друг.

В този труден за икономиката период, МИК-БГ ще гарантира изплащането на пълен размер на възнаграждението на своите работници, въпреки очакваното и неизбежно намаляване на производствени поръчки. При необходимост, МИК-БГ ще използва всички свои финансови активи,  за да не закрива настоящите работни места, а при нужда ще разкрие и нови. Сега повече от всякога, основна цел за МИК-БГ е повишаване на производителността, за да се запази размера на дохода на служителите.

МИК-БГ призовава всички свои колеги производители на облекла, да бъдем обединени, силни, да работим заедно и да се подкрепяме!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *