MikLtd

Услуги

Производствени линии

МИК-БГ разполага с няколко производствени линии и може да предложи изработка на единични бройки, прототипи, колекции и лимитирани серии, но също така може да поеме и големи производствени обеми.

Работа с различни материи

МИК-БГ има опит и отлични познания в работата с различни материи, естествени или изкуствени, от сертифициран памук и фини коприни, през кашмир и вълна до велур и кожа.

Високо квалифицирани работници

Служителите са висококвалифицирани и редовно обучавани, с цел отговаряне на високите изисквания за качество на клиента. Оборудването ни е по последни изисквания и с най-модерните машини на пазара.

ПРОДУКЦИЯ

Фирмата е оборудвана по последни изисквания и стандарти и с най-модерните машини предлагани на пазара. Машинният парк наброява над 200 машини, като сред тях са два автоматични робота за кроене Bullmer и AUDACES, лазер, преса с ширина 160см за подлепване на големи детайли или цялостно подлепване на плат, бродировъчна машина, филет автомат и много други.
За перфетно качество се доверяваме на нашите парньори от Juki, Pfaff, Jack, Brother.

SMART ПРОИЗВОДСТВО

Производственият процес се следи и отчита в реално време, благодарение на внедрените системи JANETS, Havelock и NM.

Една от последните придобивки на МИК-БГ  е иновационната кроялна линия Audaces Neocut Bravo, която води фирмата към Индрустрия 4.0. Цялото управление на процесите може да се извърши с точни, интегрирани данни, предоставени от интелигентно оборудване в реално време и с отдалечен достъп.

В МИК-БГ е внедрен и Интернет на нещата (IoT), с цел отговаряне на все по-кратките срокове, променящите се изисквания и конкурентния пазар.

КОНСТРУИРАНЕ

МИК-БГ предлага пълен комплект услуги в разработване на модели, конструиране, градиране, корекции по кройки. Фирмата предлага на своите клиенти и проверка качеството на платовете и различни тестове на платовете.

ИНСПЕКЦИЯ И КОНТРОЛ ЗА КАЧЕСТВО

Фирмата предлага на своите клиенти проверка и контрол на суровини, качествен контрол на платовете и различни тестове.

Други услуги: закупуване на материали, дизайн на етикети, подлепване на платове, шевни услуги на различни специализирани машини, бродерия, пране и багрене, печат, транспорт и логистика.

Previous
Next